Job og vikariater

Ansættelse

Kildegård-Thy står vi ikke lige pt. og mangler fast personale, men du er meget velkommen til at sende en skriftlig ansøgning med cv'er, hvis du gerne vil have at vi skal vide hvad du evt. - kan tilføre Kildegård-Thy. Vi er altid meget interesserede i, at høre fra seriøse mennesker med hjerte/hænder på rette sted, og kvalifikationer/kompetencer der matcher arbejdet med vore unge/personale-teamet og det værdigrundlag Kildegård-Thy arbejder på. 

Hvis du påkalder dig vores opmærksomhed, vil vi kontakte dig og evt. indkalde dig til en samtale. Under alle omstændigheder vil vi pr. mail kvittere for modtagelsen af ansøgningen fra dig. Skulle vi være interesserede i en evt. ansøger, vil du efter en grundig samtale, komme i lønnede vikar-prøvevagter, tilknyttet en mentor. Hvis du vælger at kontakte Kildegård-Thy, har vi forventning om, at du har gennemlæst vores web-site meget grundig og er bekendt med indholdet af denne, samt Kildegård-Thys værdigrundlag. 

Vikar

Kildegård-Thy står vi ikke lige og mangler vikarer, men du er meget velkommen til, at sende en skriftlig ansøgning med cv'er, hvis du gerne vil have at vi skal vide hvad du evt. kan tilføre Kildegård-Thy. Vi er altid meget interesserede i, at høre fra seriøse mennesker med hjerte/hænder på rette sted og kvalifikationer/kompetencer der matcher arbejdet med vore unge/personale-teamet og det værdigrundlag Kildegård-Thy arbejder på.
Hvis du påkalder dig vores opmærksomhed, vil vi kontakte dig og evt. indkalde dig til en samtale. Under alle omstændighder vil vi pr. mail kvittere for modtagelsen af ansøgningen fra dig. Skulle vi være interesserede i en evt. ansøger, vil du efter en grundig samtale, blive tilbudt lønnede vikar-prøvevagter, tilknyttet en mentor. Hvis du vælger at kontakte Kildegård-Thy, har vi en forventning om, at du har gennemlæst vores web-site meget grundig og er bekendt med indholdet af denne, samt Kildegård-Thys værdigrundlag.